Bashkëshorti anuloi udhëtimin, Gruaja: “Do të telefonoj sapo të mberrijmë” SMS e fundit në Avionin..

Një grua e sapomartuar indiane që humbi jetën në rrëzimin e aeroplanit të Ethiopian Airlines të lidhur në Nairobi kishte njoftuar bashkëshortin e saj se do ta telefononte atë në sapo të ulej, njoftuan mediat lokale të martën.

Shikha Garg, që po udhëtonte për të marrë pjesë në asamblenë vjetore të Programit të Mjedisit të OKB-së, ishte martuar më pak se tre muaj më parë me Soumya Bhattacharya.
Burri i saj, Bhattacharya duhej gjithashtu të fluturonte me të në Nairobi, por një ndryshim në minutën e fundit të planeve shtype rekl,am dhe shiko videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *