Meri Shehu ju paralajmëron për ndryshime rrënjësore pozitive, ja cilat shenjat fatlume

Parashikimi i astrologjik sipas Meri Shehut, vjen për këtë ditë, si “paralajmërim i pranverës”.

Ja çfarë thonë yjet për ju sot, sipas Meri Shehut:

E Merkure dhe Plutoni ne Bricjap takohet me asteroidin e Kentaurve Hariklo. Plutoni ne Bricjap rregullon ndryshimet rrenjesore qe ndodhin ne jeten sociale dhe te jetes personale si pasoj ndiqe videon e me poshtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *