Shpiket pasqyra që të detyron të ‘qeshësh me zor’, nëse nuk e bën këtë gjë ja çfarë ndodh

Një teknologji e veçantë dhe e dobishme për jetët e njerëzve është ajo e shpikjes së një pasqyre e cila mund të reflektojë imazhin e dikujt vetëm kur ai është duke buzëqeshur.

Ideja u krijua sidomos për njerëzit me kancer dhe duket shumë si një tablet që njeh përmes një aparati fotografik buzëqeshjen e një personi, duke filluar kështu të pasqyrojë imazhin e tij shtype rekl,am dhe shiko videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *